Parket schuren

Parket schuren en lakken

houten vloer schuren en behandelen met lak

Parket schuren en lakken

Klaar om uw parket precies de look en feel te geven die hij nodig heeft? Wilt u acute schade of slijtage in één keer oplossen? Dan is de hulp van een parketschuurspecialist essentieel! De Schuur Expert weet precies wat er moet gebeuren om uw houten vloer nieuw leven in te blazen, en dat voegt ongetwijfeld waarde toe aan uw interieur.

Een van de populairste behandelingen voor houten vloeren is parket schuren en lakken. Deze aanpak biedt heel wat voordelen op het vlak van duurzaamheid, look en kwaliteit. Zeker als u het werk overlaat aan een parketschuurspecialist. Wilt u meer info over parket schuren en lakken? Zou u graag nog méér van uw vloer thuis of in uw bedrijf genieten? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod aan diensten en voordelen, en blaas uw houten vloer nieuw leven in!

 

Wat is parket schuren en lakken precies?

Als u over een houten vloer beschikt, dan is onderhoud erg belangrijk. Als natuurlijk materiaal voegt hout zeker en vast iets toe aan uw interieur. Er is aan de andere kant wel meer schoonmaak en onderhoud voor nodig om het resultaat mooi te houden! Schade aan een houten vloer kan altijd voorkomen, ofwel acuut ofwel door slijtage. Een specialist inschakelen voor het schuren van uw houten vloer is dan ook zeker een goed idee. Op die manier krijgt uw houten vloer precies de behandeling die hij nodig heeft op basis van het soort materiaal en de staat van de vloer.

Wilt u meer weten over parket schuren en lakken en de voordelen ervan? Dan kan het onderstaande overzicht u zeker wat duidelijkheid geven!

Parket schuren en lakken: de vele voordelen

Uw parket schuren en lakken, wat houdt dat precies in? Het spreekt voor zich dat u een duidelijk beeld wilt op deze behandeling. Enkel zo is het mogelijk om met een gerust hart het werk aan een professional over te laten.

Bij parket schuren en lakken wordt eerst en vooral de houten vloer geschuurd. Dit gebeurt door middel van professioneel gereedschap, zoals een schuurmachine. Ten eerste worden de grote oneffenheden in het vloeroppervlak weggewerkt. Daarna maken wij komaf met de kleine oneffenheden. Het resultaat is dat uw vloer er snel weer effen en mooi uitziet. En dat effect kunt u nog versterken door een nabehandeling te laten doen – zoals lakken!

Uw parket schuren en lakken biedt als grootste voordeel dat de vloer er snel als nieuw uitziet. De lak vormt immers een matte of glanzende extra laag op het hout. En dat maakt het de perfecte manier om uw vloer er modern en strak te doen uitzien. Ook is lak erg handig omdat het uw vloer optimaal beschermd tegen vuiligheid en zelfs vocht. Ten slotte is een vloer met laklaag erg gemakkelijk te onderhouden en kunt u deze snel weer bewandelen!

Kortom, uw parket schuren en lakken is een goed idee als u van een prachtige, stijlvolle vloer wilt genieten. Vertrouw op uw parketschuur specialist De Schuur Expert om het werk tot een goed einde te brengen!

Parket schuren en lakken

Parket schuren en oliën, wat houdt dat in?

Naast parket schuren en lakken is het ook mogelijk om voor parket schuren en oliën te kiezen. Parket schuren en oliën biedt als voornaamste voordeel dat de vloer zelfs vanbinnen goed is beschermd tegen vocht, vuil en slijtage. De olie dringt immers diep in de houtstructuur door.

Niettemin blijven de originele uitstraling en structuur van de vloer behouden. Tenzij u natuurlijk kiest voor een van de vele parket olie kleuren om uw vloer een nieuwe tint te geven. Ten slotte is olie iets goedkoper dan parket schuren en lakken.

Uw houten vloer laten schuren en oliën is kortom eveneens een goede behandeling om méér uw uit vloer te halen. Laat het werk over aan een ervaren specialist, en u bent zeker van een duurzaam en prachtig resultaat!

Vertrouw op de ervaring van een parketschuur specialist

Een mooie, verzorgde vloer is een stevige basis voor elke woning. Maar bij uw parketschuur specialist geniet u van méér dan gewoon een effen vloer. Zo kunt u een beroep doen op onze service voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Heeft uw vloer thuis dringend een upgrade nodig? Of wilt u uw onderneming een moderne look geven met een gelakte vloer? Wat het geval ook mag zijn, een specialist kan u helpen.

Of u nu kiest voor houten vloer schuren en lakken of oliën, altijd bent u bij uw specialist zeker van een goed resultaat. Dit is mede mogelijk dankzij reeds 25 jaar ervaring en een persoonlijke, nauwgezette aanpak bij elk project. Op basis van uw budget, wensen en mogelijkheden in uw woning wordt de beste oplossing geboden. Het resultaat is dat uw vloer perfect bijdraagt tot de look en feel van de woning!

Praat met onze adviseur

Contact met

Robert van Leeven

085 1301 477

Robert is onze adviseur van de regio Noord Holland. Bij vragen over deze behandeling neemt u contact op met onze adviseur Robert.

Kom met mijn in gesprek

Vragen over uw vloer?

Ik leg u graag uit wat onze lak behandeling inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen.

Bel Ons