Parket schuren

Parket schuren en oliën

houten vloer schuren en behandelen met olie

Parket schuren en oliën

Heeft u dringend nood aan een parket dat er weer als nieuw uitziet? Dan is de Schuur Expert precies de professional die u nodig heeft! Uw parketschuurspecialist in Amersfoort weet precies wat er moet gebeuren om uw huidige parket nieuw leven in te blazen. Daarvoor zijn immers een deskundige aanpak en kennis van zaken voor nodig.

Wilt u meer weten over parket schuren en oliën of lakken en welke voordelen beide methodes bieden? Dan kan het onderstaande overzicht u zeker helpen. Ontdek onze service bij de Schuur Expert, en voor u het weet geniet u van een prachtige, stijlvolle houten vloer!

Wat zijn de voordelen van uw parket schuren?

Steeds meer mensen kiezen voor een parketvloer of houten vloer, en dat is begrijpelijk. Zo’n vloer komt in uiteenlopende stijlen en kleuren, formaten en modellen. Daarbij is parket erg duurzaam en gemakkelijk te hanteren. Houten vloeren brengen ook een natuurlijke, gezellige sfeer in huis.

Allemaal belangrijke voordelen van een houten vloer of parket. Het spreekt voor zich dat u dat ook zo wilt houden. Om dat te doen, is degelijk onderhoud door een specialist noodzakelijk!

Uw parket laten schuren bij een parketschuurspecialist brengt tal van voordelen met zich mee. Hieronder een duidelijk overzicht:

– Uw parket wordt weer effen en egaal

Eerst en vooral zorgt een parketschuur specialist ervoor dat uw houten vloer weer mooi effen is. Door middel van manueel én elektrisch schuurgereedschap worden grove, zichtbare en minder zichtbare oneffenheden weggewerkt. Hierdoor krijgt de vloer meteen een nieuwe look.

– Uw parket kan na-behandeld worden

Een ander voordeel van uw parket laten schuren is dat deze op die manier wordt voorbereid op een eventuele nabehandeling. Van parket schuren en lakken tot parket schuren en oliën, beide methodes zijn erg populair. U kunt daar dan ook méér over lezen in het vervolg van dit artikel!

– Uw parket gaat langer mee

Ten slotte zorgt uw parket schuren ervoor dat uw houten vloer een stuk langer meegaat. Hoe egaler het bovenste oppervlak van de vloer, hoe minder snel deze door slijtage of acute schade af zal takelen. En dat verlengt de levensduur van het hout dan ook drastisch!

Kortom, uw parket laten schuren door een specialist brengt tal van voordelen met zich mee. Maar wat houden de mogelijke behandelingen nu precies in? Als u het beste uit uw houten vloer wilt halen, verdient u daar een duidelijk antwoord op!

Parket schuren en olien

Parket schuren en oliën

Parket schuren en oliën is één van de populairste behandelingsmethodes voor geschuurde vloeren. Bij parket schuren en oliën wordt het hout van de vloer zelf bewerkt met verscheidene olielagen, die tot diep in de binnenste kern doordringen. Het grootste voordeel van parket schuren en oliën is dat de vloer zijn originele kleur en uitzicht behoudt.

Daarbij wordt de vloer bij parket schuren en oliën ook vanbinnen goed beschermd tegen slijtage, stof en vuil. Een ander voordeel is dat u de vloer kunt laten kleuren met parket olie kleuren. Op die manier geeft u uw vloer alsnog een nieuw uitstraling. Ten slotte is parket schuren en oliën een goed idee omdat het relatief goedkoop is. Kortom, méér dan genoeg redenen om voor deze behandeling te kiezen!

Parket schuren en lakken

Vervolgens is ook parket schuren en lakken een mogelijkheid. Het grote voordeel van lak is dat deze bovenop het vloeroppervlak een extra laagje vormt. Daardoor kunnen vocht en vuil onmogelijk tussen het hout binnendringen. En dat komt de levensduur van de vloer zeker ten goede.

Ook biedt lak als voordeel dat er verscheidene afwerkingen mogelijk zijn. Zo is glanzende lak ideaal voor een chique look, terwijl matte lak de ruimte dan weer iets landelijker doet ogen. U kunt helemaal zelf kiezen welke optie u kiest! Als laatste voordeel kan gezegd worden dat een gelakte vloer gemakkelijk te onderhouden is. U bespaart dus ook nog eens heel wat tijd!

Vertrouw op de ervaring van een parketschuurspecialist voor uw vloer!

Uw houten vloer laten schuren en oliën of lakken zijn beiden methodes die méér uit uw vloer kunnen halen. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat u het werk door een professional laat doen! Zeker als u van langdurige en goede resultaten wilt genieten.

De Schuur Expert weet hoe het moet: van voorbereiding tot het schuren, lakken of oliën en opruim. Uw houten vloer laten schuren en oliën wordt dankzij 25 jaar ervaring een koud kunstje. En toch bent u zeker van de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid.

Ten slotte zijn parket schuren en oliën en oliën mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u uw houten vloer laten schuren en oliën thuis of heeft uw vloer op het werk een make-over nodig? Vertrouw op uw parketschuur specialist in Amersfoort voor parket schuren en oliën of lakken!

Praat met onze adviseur

Contact met

Robert van Leeven

085 1301 477

Robert is onze adviseur van de regio Noord Holland. Bij vragen over deze behandeling neemt u contact op met onze adviseur Robert.

Kom met mijn in gesprek

Vragen over uw vloer?

Ik leg u graag uit wat onze olie behandeling inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen

Bel Ons